Gaziantepspor, Muhammet Demir'e karşılık Deniz Yılmaz'ı istedi. Deniz dün İstanbul'da başkan Usta ile masaya oturdu ve 750 bin euro istedi. Bugün bu transferin bitmesi bekleniyor

Trabzonspor, uzun yıllardır renklerine bağlamak istediği Muhammet Demir'de artık mutlu sona çok yaklaştı... Bizzat başkan Muharrem Usta'nın seçildikten sonra "Onu takımda görmek isterim" dediği Muhammet için bordo-mavili takım, Gaziantepspor'a resmi teklif yapmış ama 4.5 milyon euro'luk bonservis talebi ile karşılaşmıştı. Ancak Karadeniz ekibi ise 2 futbolcu + 2 milyon euro'luk teklif sunmuş, iş tatlıya bağlanamamıştı. Trabzonspor bu işten vazgeçip Kasımpaşalı Eren Derdiyok'a yönelme sinyali verince Gaziantepspor geri adım attı dün bu konuda sıcak gelişmeler yaşandı. Kırmızı-siyahlı takım, Fırtına'ya "Önerinizi görüşmeye hazırız" mesajı gönderdi ve kendilerine verilecek 2 futbolcudan birinin Deniz Yılmaz olmasını şart koştu. 

Eren Derdiyok'a teklif gidecek 
Bu haber sonrası başkan Usta dün Deniz'i İstanbul'a çağırdı ve 27 yaşındaki forvet ile masaya oturdu. Gaziantepspor'a gitmek için 750 bin euro isteyen Deniz, dün ikna edilemedi. Trabzonspor'dan yıllık 2 milyon TL garanti ücret ve 18 bin TL maç başı alan Deniz'e "Sezon sonuna kadar alacaklarının bir bölümünü biz ödeyelim" teklifi de yapıldı. Başkan Usta'nın bugün Deniz'i ikna etmesi bekleniyor. Muhammet Demir olmazsa bu kez Kasımpaşa ile masaya oturulacak.

BAVULUNU HAZIRLADI 
2011 yılından bu yana kırmızı-siyahlı kulüpte ter döken Muhammet Demir, toplamda çıktığı 108 maçta 32 gol attı. Kulübü ile 2017 yılına kadar sözleşmesi olan Demir, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 17 karşılaşmada oynadı ve rakip fileleri 6 kez havalandırdı. Daha önce "Trabzon'da oynamak istiyorum" diyen Demir'in bavulu bile hazır.