Gekas, Trabzonspor'dan istediği ücretle adeta zam rekoru kırdı.

Devre arasında geldiği Akhisar adına 15 lig maçına çıkan ve 12 gol atan Theofanis Gekas, takımını tek başına ligde tutmuştu. Yeni sezon öncesi bordo-mavililere transfer olacağı konuşulan Gekas’ın, talep ettiği paranın da en az istatistikleri kadar dikkat çekici olduğu ortaya çıktı.

Akhisar’dan yarım sezon için 350 bin euro alan Yunan yıldızın, Trabzonspor’dan senelik 2 milyon euro istediği öğrenildi. Zam rekoru kıran Gekas, Akhisar’ın önerdiği yeni rakamı da yetersiz buldu. Oysa Ege ekibi, yıllık 1.2 milyon euro vermeye hazırdı.

TRABZONSPOR HALA YALANLAMADI
Ancak bu transferde unutulmaması gereken Trabzonspor'un bu iddiaları henüz yalanlamadığı. Bordo-Mavili kulüpte Gekas'ın Trabzonspor'a transferi noktasında her hangi bir yalanlama veya doğrulama gelmezken, sürecin nasıl sonlanacağı ise önümüzde ki günlerde belli olacak. 

Gekas, Trabzonpor ile ilgili yaptığı açıklamada ise Bordo-Mavili kulüpte futbol oynamak istediğini belirtmişti. 

Akhisar cephesi de oyuncunun gitmek istemesi halinde bu transfere izin verebileceklerini kaydetmişti. Bu noktada iddialar da Trabzonspor'un bu transferi oyuncu artı para şeklinde bitirebileceği şeklinde kaydediliyor. 
Editör: TE Bilişim