Bugün Gazetesinde yer alan habere göre Gekas ile önce ki gün Trabzonspor başkanı olan İbrahim Hacıosmanoğlu arasında ön prokotol imzalandı.  İşte haberin detayları;

Önceki gün yapılan olağanüstü genel kurulda Trabzonspor başkanlığına seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu transferde ilk bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Bordo- Mavililerin patronunun bir süredir yürüttüğü çalışmalar kapsamında Süper Lig’den sürpriz bir golcüyle el sıkıştığı öğrenildi: Teofanis Gekas. 

Söz vermişti

Yönetime yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Hacıosmanoğlu, Akhisar Belediyespor’da bu sezon müthiş bir çıkış yakalayan ve takımının kümede kalmasında baş rolü oynayan Yunan golcü ile ön protokol imzaladı.

Ege temsilcisiyle sözleşmesi sona eren ve serbest kalan Yunan golcünün, Trabzon’un yeni başkanına seçim öncesinde söz verdiği ve bu sebeple gelen birçok teklifi geri çevirdiği ifade edildi. Akhisar Belediyespor’a bu sezon ara transfer döneminde gelen Gekas, Ege ekibinde forma giydiği yarım sezonda 15maça çıkıp 12 gol kaydetti. Bu karşılaşmalarda bin 260 dakika sahada kalan 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu, yaklaşık her 105 dakikada 1 gol attı. Gekas 2011-2012 sezonunda da Samsunspor’a yine devre arasında transfer olmuş ve performansıyla büyük beğeni toplamıştı.

33 yaşında ışık saçıyor

33 yaşındaki Gekas’a kariyerinin sonunda adeta yeniden parladı. Trabzonspor’un yanı sıra Dubai’den de çok cazip teklifler alan Yunan yıldız teknik direktör Fernando Santos tarafından yeniden Yunanistan Milli Takımına davet edildi.

KAYNAK: Bugün Gazetesi
Editör: TE Bilişim