G.Antep ve Eskişehir'e 'Futbolcu+para' teklifi gitti. Hedef 'verimsiz' dört yabancıdan da kurtulmak

Trabzonspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Tolunay Kafkas önümüzdeki yılın kadrosu için harıl harıl çalışıyor. Kafkas'ın yönetime verdiği listenin başında eski öğrencisi Cenk Tosun var. Kafkas böylece forvetteki sıkıntıyı çözmeyi planlıyor. Kafkas'ın listesindeki bir başka isim Eskişehirspor orta sahasının yükselen yıldızı Alper. 21 yaşındaki iki oyuncu için kulüplerine para+oyuncu teklifleri gitti.

8 MİLYON EURO VERİLEBİLİR
G.Antep'e Cenk Tosun için Emerson, Sapara+para önerildi. Alper Potuk için ise Eskişehirspor'a Colman, Alanzinho+para teklifi yapıldı. Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Alanzinho ve Colman'ın eski hocası olması, transferlerine sıcak bakması da Trabzonspor'un işini kolaylaştırıyor. Bordo-mavili yönetimin Cenk ve Alper'in transferi için 7-8 milyon euro'yu gözden çıkardığı belirtilyor. Bu plana göre hem genç ve hırslı yerli oyuncular transfer edilecek hem de "verimsiz, sorunlu" yabancılardan kurtulunacak. Kafkas'ın, "Kuracağım takımda Emerson, Alanzinho, Colman, Sapara gibi isim

BÜYÜK TAKIMDA OYNAMAK İSTERİM
Alper Potuk'un, "Trabzonspor'a gelir misin" sorusuna "Neden olmasın, kulübümle anlaşın. Ben de büyük hedefleri olan bir takımda oynamak isterim" dediği belirtiliyor. Yönetim sezon bitmeden Alper'e imza attırmayı hedefliyor.