Eskişehirspor'un İsveçli milli futbolcusu Erkan Zengin'in yılan hikayesine dönen transferiyle ilgili menajeri Patrick Mörk, açıklamalarda bulundu.

İsveç basınına konuşan Mörk, "Bu transfer şu anda tam olarak bir kördüğüm haline geldi. Tek yapmamız gereken sabretmek ve işlerin çözülmesini beklemek. Eskişehirspor, Erkan'a olan borçlarını ödedi ve oyuncu onlara ait olmaya devam ediyor. Bu da kendisini almak isteyen kulübün önce Eskişehirspor ile anlaşması gerektiği anlamına geliyor" dedi.

"Şu an için Trabzonspor daha çok para veriyor"

Mörk şöyle devam etti:

"Şu an için Trabzonspor daha çok para veriyor. Eskişehirspor en iyi ücrete satmak istiyor. Eskişehir'i oyuncuyu daha düşük teklifi veren kulübe satması için zorlayamayız. Ancak bu durum oyuncunun istekleriyle çelişiyor. Eskişehir ile Fenerbahçe'nin anlaşmasını umut ediyoruz. İçinde bulunduğumuz durum, tüm tarafların kaybettiği bir durum. Tek çıkar yol Eskişehirspor ile Fenerbahçe'nin bir araya gelerek bu sorunu çözmesi olarak görülüyor".

'Erkan'ın bir tane menajeri var'

İsveçli ünlü menajer, Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'ın Erkan Zengin için kullandığı "Bu yorumlar Erkan'ın kendisinin yorumları değil. Menajer adı altında çıkan, yetkili olmayan ve şaibeli bir ismin yönlendirmesi" ifadelerini de cevap verdi.

Patrick Mörk, "Türk futbolunun bu anlamda kendine özgü özellikleri var. Büyük transferlerin her aşamasında bir çok insan devreye giriyor. Başkanın algıladığı durum da böyle bir şey. Transferi kendileri ya da bir kulüp adına yönlendirmek için hareket eden, farklı ajandaları olan kişilerden bahsediyor. Ancak benim başkanla ilişkilerim iyi ve bu sorunu halledeceğimizi düşünüyorum. Erkan'ın tek bir menajeri var o da benim. Kendisi için en iyi olanı yapmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim