Best FM Spor Müdürü Özkan Öztürk’e konuşan Giray Bulak, Trabzonspor’un bir dünya kulübü olduğunu belirterek, “Trabzonspor’da daha önce çalıştığım zaman kulüp, 3-4 kişi ile yönetiliyordu. Şu an dünya ile entegre olmuş bir kulüp var. Trabzonspor şu an çok ileri seviyede, bu doğrultuda kulüpten istekler de çok arttı. Her şey iyi gidiyor” ifadelerini kullandı. 

“Eldeki kadroda şişkinlik var” 
Transferin başlı başına bir sorun olduğunu belirten Giray Bulak, “Çok transfer yapmaktansa yapmamak bazen daha çok fayda sağlıyor. Ama eldeki kadromuzda şişkinlik var onları azaltmak ve sayısal anlamda bir seviyeye çekmekte önemli. Hem bunun için hem de transfer için çalışmalarımız sürüyor" dedi. 

“Serdar’ı istiyoruz” 
Transferde çok konuşulan Serdar Kurtuluş – Sapara takası ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulunan Bulak, “Bilgi kirliliği olmaması açısından net cevap vereyim. Böyle bir durum var. Gaziantepspor bizden Sapara’yı istiyor, biz de onlardan Serdar’ı istiyoruz. Sadece bununla sınırlı değil. Sivasspor’dan oyuncu istiyoruz onlarda bizden oyuncu istiyor. Böyle her iki tarafın karşılıklı menfaatine olabilecek transferleri değerlendirip sonuca ulaşmaya çalışıyoruz” dedi. 

“Batuhan için girişim yok” 
Genel Menajer Bulak, transferler ile ilgili görüşmelerin sürdüğünü belirterek, “Batuhan Karadeniz ile ilgili herhangi bir girişimimiz olmadı. Transfer sezonu bitene kadar çalışmalarımız aynı şekilde sürecek” şeklinde konuştu. 

“Sivas Vittek’i istedi” 
Giray Bulak son olarak, Sivasspor’un kendilerinden Slovak futbolcu Vittek’i istediğini görüşmelerin sürdüğünü söyledi.