Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, Teknik direktör Cihat Arslan'ın raporu doğrultusunda Fildişi Sahilli Didier Zokora ile yollarını ayırma kararı aldı.

Sezona 8 yabancı ile başlayacaklarını dile getiren Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Yabancı futbolcularımız Bruno, Douglao, Lualua ve Custodio ile yola devam edeceğiz. Prensipte anlaştığımız İbrahim Sissoko'ya tatil dönüşünde imza attıracağız. Tespit ettiğimiz diğer 3 yabancıyla ön görüşmelere başladık, hafta içinde sonuca ulaşacağımızı umuyoruz" dedi.

Galatasaray'a transfer olan Bilal Kısa'nın yerine forvet arkası transfer edeceklerini, sözleşmesi sona eren golcü Mehmet Akyüz'le de bir iki gün içinde bir araya geleceklerini dile getiren Acar, "Mehmet'le büyük ölçüde anlaşacağımızı düşünüyoruz. Dördü altyapıdan olmak üzere 28 kişilik kadromuz Erzurum kampına kadar belirlenmiş olacak. Avusturya kampında yapacağımız 4 hazırlık maçı sonrası kesinleşmiş kadromuzu belirleyeceğiz" diye konuştu. Akhisar Belediyespor, 30 Haziran Salı günü Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.