Trabzonspor'un yapacağı transferler büyük merak konusu. Peki Trabzonspor kadrosuna kimleri katacak? Takımdan gönderilecek isimler kimler? Galatasaray'ın Yusuf Erdoğan için bordo-mavili kulüp ile görüştüğü iddia ediliyor. İşte son dakika Trabzonspor transfer haberleri ve detaylar...

KUCKA İÇİN GİRİŞİMLER SÜRÜYOR

Bir stoper, iki orta saha ve hücum bölgesine bir takviye yaparak transfer sezonunu noktalamayı hedefleyen Trabzonspor'da çalışmalar devam ediyor. Transferde dar bir bütçeye sahip olan ve özellikle orta saha bölgesine 2 transfer yapmak isteyen bordo mavili ekip girişimlerini sürdürüyor. Bordo mavililerin, İtalya Seri A ekiplerinden Milan’da forma giyen Juraj Kucka için de girişimlerini sürdürdüğü ve bu transferin gerçekleşmesini çok isteyen başkan Muharrem Usta’nın da İtalya’ya çıkarma yapacağı ifade edildi.

TRABZONSPOR'DA GUTİEREZ SÜRPRİZİ

Trabzonspor’un eski yıldızı Teofilo Gutierez hakkında dün önemli bir iddia ortaya atıldı.

Süper Lig’in yeni ekiperinden Yeni Malatyaspor’un kadrosuna eski Fenerbahçeli Issiar Dia’yı katmasının ardından şimdi de gözünü Bordo- Mavililer’in eski gözdesine dikti. Bir dönem oynadığı Trabzonspor’da taraftarın sevgilisi haline gelen Gutierez’in Malatyaspor’a geleceği konusuyla ilgili oyuncudan haber beklendiği öğrenildi.

TRABZONSPOR'DA RYBALKA ARAŞTIRMASI

Trabzonspor'un transferde ayrıca  Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’in orta saha oyuncusu Sergiy Rybalka için maliyet araştırması yaptığı belirtildi. Trabzonspor’un 27 yaşındaki oyuncunun maliyetini sorguladığı, uygun şartların oluşması durumunda resmi girişimde bulunabileceği kaydedildi. 2014 yılından bu yana Ukrayna ekibinde forma giyen ve 2018 yılının sonuna kadar sözleşmesi bulunan Rybalka, geride kalan sezonda Dinamo Kiev forması ile 34 maçta 2323 dakika süre aldı, 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. (Hurriyet)

YUSUF ERDOĞAN GALATASARAY'A GİDİYOR

Bursaspor’un istediği Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan’a son olarak Galatasaray talip oldu.

Sarı-Kırmızılılar, Bordo-Mavililer’de fazla forma şansı bulamayan futbolcu için 1 milyon euro bonservis bedeli önerdi.

Genç oyuncu G.Saray’a ve İstanbul’a çok sıcak bakıyor. Cim-Bom, 24 yaşındaki kanat oyuncusu için Bruma alınmadan önce 7 milyon euro teklif etmişti. Ancak o dönem teklif geri çevrilmişti. Şimdi 1 milyon euroya bitme ihtimali var. (Sözcü)

TRABZONSPOR'DA GİDECEKLER BELLİ OLDU

Kadrosunda bulunan genç oyuncuların bazılarını gelişim göstermeleri için farklı takımlara kiralamayı planlayan bordo mavililer, 8-9 oyuncuyla da yollarını ayıracak. Yeni sezonda 24 - 25 kişilik oyuncu kadrosu ile mücadele etmeyi planlayan Trabzonspor’da Muhammet Demir, Aykut Demir, Sefa Yılmaz, Musa Nizam, Ramazan Övüç, Luis Ibanez, Yusuf Erdoğan ve Aytaç Kara gibi isimlerin takımdan ayrılacaklar arasında yer aldığı ifade edildi.

GENÇLER İÇİN OLUMLU RAPOR

Yönetimin bu konuda teknik direktör Ersun Yanal ile bir görüşme yaptığı ve geride kalan sezonu farklı takımlarda tamamlayan oyuncular arasından sadece Batuhan Artarslan’ın sezon öncesi hazırlık kampına dahil edilmesinin kararlaştırıldığı bildirildi.

Bordo mavililerin kadro şişkinliğini azaltarak yapılacak 4 transferle birlikte sezona başlamayı hedeflediği, teknik direktör Ersun Yanal’ın başarılı bir sezon geçiren Yusuf Yazıcı’nın yanı sıra genç oyuncular Uğurcan, Furkan, Abdurrahim, Yunus Emre ve Abdülkadir gibi isimleri de kadroda tutmaktan yana görüş bildirdiği belirtildi.

YENİ SEZON FORMALARI TEMMUZ’DA SATIŞA SUNULUYOR

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp, Temmuz başı itibariyle yeni sezon formalarının satışa sunulacağını söyledi. 2016-17 sezonunun son haftasında oynanan Bursaspor karşılaşmasında gelecek sezon için hazırlanan beyaz formayı görücüye çıkardıklarını belirten Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp, şöyle konuştu:

“Diğer iki formamız da belirlendi ve onaylandı. Formalar yurtdışında yapılıyor, bu nedenle biraz zaman alıyor. Bu ay sonunda beyaz formamız satışa sunulur. Temmuz başında da hem parçalı hem de çubuklu formamız TS Club'larda satışa çıkacak. Trabzonspor’a yakışan formalar olması için uğraşıldı. Ancak bunlar bizim ürettiğimiz formalar değil. Gelecek sezon tamamen bizim için üretilen formalar olacak. İnşallah bu seneki formalarımızı taraftarlar beğenir. Seneye daha güzelleri olacak.”

“DESTEK ARTARAK DEVAM ETMELİ”

Trabzonspor’a tüm camia olarak sahip çıkılması gerekildiğine dikkat çeken Alp, “İnsanlar kulüplerine sahip çıkıyor, bunları görmek çok iyi. Yönetimler gelip geçicidir, kalıcı olan Trabzonspor. Bu nedenle herkesin bu kulübün arkasında durması gerekiyor. Trabzonspor bu şehir için, hepimiz için büyük bir değerdir. Bu değeri ne yere düşürmeliyiz ne de kaybetmeliyiz. Trabzonspor için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. Yeni sezon öncesi Trabzonspor’a olan desteğin artarak devam etmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı. (dha)