Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, müjdeli haberlere yaklaştı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "Takıma öncelikle forvet lazım. Bunu sokaktaki çocuklar bile biliyor" diyerek dillendirdiği gibi ilk hedef forvet. Bordo-mavililerin listesi kabarık. Trabzonspor forvet hattı için Benfica'dan Oscar Cardozo, Hannover'dan Mame Diouf ve Fransa Ligi takımlarından Lyon'da forma giyen Bafetimbi Gomis, Fiorentina'lı Maria Gomez, Milan'lı Robinho, Lazio'lu Floccari ve Catania'lı Lopez de listede yer alıyor.

3 YILLIK İMZA ATTIRILACAK
Başkan Hacıosmanoğlu'nun ilk tercihi Cardozo. Başkan, daha önce Fenerbahçe'nin görüştüğü ama transfer edemediği 1.93'lük dev golcüyü alarak hem tarihi bir gol atmak, hem de taraftarını sokağa dökmek istiyor. 2007'den bu yana Portekiz ekibinde forma giyen Paraguaylı futbolcunun kulübünde mutsuz olduğu biliniyor. Cardozo yapılan teklife olumlu yaklaştı, Benfica ile görüşmeler sürüyor. Portekiz kulübü bonservis bedelini peşin talep ediyor. Bordomavililer, 4 taksitle ödemeyi teklif etti. Anlaşma sağlanırsa 30 yaşındaki süper forvete 3 yıllık imza attırılacak.

SÖZLEŞMESİNİ UZATMIYOR
MAME Diouf da listede... Hannover 96'da forma giyen Diouf, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmayacağını kulübe bildirdi. Hannover'ın sportif direktörü Dufner, Bild'e "Stoke City ve Trabzonspor bu oyuncuyla ilgileniyor" dedi. Oyuncu gelmek istiyor, yönetim ise Cardozo'nun durumunun netleşmesini bekliyor. Bordo-mavililer, Fiorentina'nın 28 yaşında ve 1.89 boyundaki Alman golcüsü Mario Gomes ve ayrıca Floccari, Robinho, Gomis ve Lopez için de girişimlerini sürdürüyor. Bu isimlerden biri alınacak.
Editör: TE Bilişim