Trabzonspor bu sezonki performansı ile göz dolduran Hakan Arıkan için Kayserispor ile masaya oturdu. Tecrübeli eldivene, "Bizimle kalacaksın. Senin bonservisini almak için gerekeni yapacağız" diyen bordo-mavili yöneticiler, sezon sona ermeden bu transfere nokta koymaya kararlı

Kaptan Onur Recep Kıvrak'ın sakatlanmasının ardından devre arasında teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarı ile Kayserispor kulübünden kiralık olarak kadroya katılan Hakan Arıkan, performansı ile gönülleri fethetti. Trabzonspor'da adeta ikinci baharını yaşayan tecrübeli eldiven için milli file bekçisi Onur Kıvrak da zaman zaman övgü dolu sözler sarf ediyor. Ersun Yanal'ın da "Bonservisini bir an önce alın. Gelecek sezon bize çok katkı yapacaktır. Ona ihtiyacımız var" çağrısında bulunduğu Hakan için bordomavili yöneticiler de hareket geçti. 

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR 
İlk olarak tecrübeli eldiven ile görüşen ve takımda kalmak isteyip istemediğini soran yöneticiler, "Burada her şey çok güzel. Siz kulübümle anlaşın ben imzayı atmak için hazırım" yanıtını aldı. Bunun üzerine vakit kaybetmeden Kayserispor kulübü ile temasa geçen bordo-mavili yöneticiler ilk görüşmede olumlu mesafe kaydetti. Sarı-kırmızılı kulübün Trabzon'da mutlu olan Hakan Arıkan'ın transferinde sorun çıkartmak istemediği ve bonservis konusunda da gerekli kolaylığı sağlayacağı belirtildi. Devre arasında 400 bin euro'ya Hakan'ı Trabzonspor'a kiralayan Kayserispor kulübünün 32 yaşındaki tecrübeli file bekçisi için 2 milyon euro'luk bonservis bedeli talep ettiği belirtildi. 

GEREKENİ YAPACAĞIZ 
Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Hakan Arıkan'ın bonservisini almak için gerekeni yapacaklarını belirterek, "Bizim kalecimiz Onur, Türkiye'nin en iyi kalecisi. Eğer Hakan'ı da alırsak, Türkiye'nin en iyi iki kalecisi bizim takımda olacaktır" dedi. Hakan'ın şehirle, arkadaşlarıyla, hocasıyla uyumunun iyi olduğunu vurgulayan Aslan, "Daha bir oyuncu için ne aranabilir. Kişiliği karakteri her şeyi mükemmel. Şehir ile iyi bir doku uyumu sağlamış durumda. Biz onu almak için gereken neyse yapacağız. Alamasak da Trabzonspor camiası Hakan'ı her zaman iyi hatırlayacaktır" ifadesini kullandı.

FOTOMAÇ / YUNUS EMRE SEL
Editör: TE Bilişim