Trabzonspor yeni sezon öncesi bombaları yeni patlatmaya başladı.

Bu sabah gizliden sağlık kontrolünden geçirilen Cezayirli Milli oyuncu Medjani'nin ardından Cezayirli diğer bir savunma oyuncusu Belkalem bugün resmi imzayı attı.

Hemen bu gelişmelerin ardından da Cardozo ve Milan'ın yıldızı Costant ile resmi olarak anlaştıklarını KAP'a bildiren Trabzonspor'da transferlerin devam edeceği ifade edildi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic'in kamp dönemi boyunca yaptığı hazırlık maçları sonrası 'En az 10 oyuncu lazım" sözünü Trabzonspor yönetimi ciddiye almış görünüyor.

5 yerli ve 5 yabancı transfer yapacak olan Trabzonspor'da İshak, Musa, Fatih, Belkalem, Medjan, Costant ve Cardozo transferlerinde mutlu sona ulaştı.

Geriye kalan 3 transferin 2'si yerli biri ise yabancı transfer olacağı ifade edildi. Transferlerden yakından ilgilenen Trabzonspor CEO'su Burak Gürdal ise ,"Transferler daha bitmedi. Gelecek oyuncular var. İsimlerini yarın (06.08.2014) açıklayacağız" açıklamasında bulundu.

Bu açıklamanın ardından ise o 3 oyuncunun kim olacağı merak edildi.

Transfer listesinde göre yerli oyunculardan Erkan Zengin ve Yekta Kurtuluş yer alırken yabancılardan ise Slimani ve Mehdi Mostefa yer alıyor.