Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor'da transfer çalışmaları da dört koldan sürüyor. Takvim gazetesinin haberi şu şekilde:

Defansta yaşanan sıkıntıyı Cezayirli oyuncu Belkalem ile çözen teknik direktör Vahid Halilhodzic şimdi de gözünü orta alandaki boşluğa dikti... Al Nasr'a katılan Adrian Mierzejewski'nin yerine çok kaliteli bir yıldız almak isteyen Boşnak teknik adamın yönetime Sammir Campos'un ismini verdiği öğrenildi. 2010-2011 sezonunda Halilhodzic'in çalıştırdığı Dinamo Zagreb'te forma giyen 27 yaşındaki futbolcu şu anda Getafe kadrosunda yer alıyor.

BREZİLYALI AMA HIRVATİSTAN VATANDAŞI!
Ocak ayında 4 milyon Euro bonservis bedeli ile Dinamo Zagreb'ten La Liga'nın yolunu tutan Sammir, Getafe formasıyla bekleneni veremedi. Ligde 9 maçta oynayan yıldız futbolcu gol veya asist üretemedi. Brezilya doğumlu olan Sammir, 2012 yılında Hırvat vatandaşlığına geçmişti. Hırvatistan Milli Takımı ile 7 maça çıkan tecrübeli futbolcu yüksek top tekniği ve öldürücü asistleri ile ün yapmış bir isim.

TRABZONSPOR'A GELMEYE ÇOK SICAK BAKIYOR
Halılhodzıc'le birlikte çalıştığı 2010- 2011 sezonunda çok etkileyici bir grafik çizen koyan Sammir Kampos, 34 maçta 17 gol ve 11 asistlik performans sergilemişti. İspanya'da aradığını bulamayan Hırvat futbolcunun Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Getafe ile 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan Sammir'in bonservis bedelinin 3.5 milyon Euro olduğu da ifade ediliyor.