Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, "Forvet transferi yapmazsak bu kabahat olur" ifadesinin ardından çalışmalarını hızlandıran bordo-mavililer, forvet transferi için kesenin ağzını açtı.

Spor Toto Süper Ligi'n 12. haftasında kendi evinde Eskişehirspor'u konuk etmeye hazırlanan Trabzonspor, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyor. Bir taraftan takımı moral ve motivasyon anlamında üst seviyeye çıkarmaya çalışan teknik direktör Akçay, diğer taraftan ise takımın ihtiyacını giderecek forvet transferi üzerinde çalışıyor. Forvet transferi konusunda yaptığı kapsamlı çalışmayı alternatifleriyle birlikte hazırladığı listeyi, "Forvet transferi yapmazsak bu kabahat olur" açıklamasıyla transferde önceliği forvet hattına vereceklerini beyan eden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na sunacak olan Akçay, önümüzdeki günlerde Trabzon'a gelecek olan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile takımın son durumu hakkında da geniş kapsamlı bir toplantı yapacağı öğrenildi.

Malouda ve Bosingwa transferlerinin ardından beklentileri üst seviyeye çıkartan başkan Hacıosmanoğlu, tartışılmayacak bir forvet oyuncusunu takıma kazandırmakta kararlı olduğu belirtiliyor. Mustafa Akçay'ın istediği oyuncularla, yönetime önerilen oyuncuları yapılacak olan toplantıda masaya yatıracak olan ikili takıma katkısı olacak isim üzerinde ortak bir karara vardıktan sonra bu oyuncunun transferi için harekete geçilecek.
Editör: TE Bilişim