Bordo-mavililer, kadroda bulunan bütün yabancı futbolcuları iyi bir teklif gelmesi halinde gönderebileceğinin mesajını verdi

Trabzonspor yönetimi, yabancı futbolcularını gözden çıkardı. Tüm yabancı futbolcuları için yapılacak teklifleri değerlendirilecek olan bordo-mavili kulüp, gelecek sezon için yeni bir yapılanmayla şampiyonluk kadrosunun temellerini kurmayı planlamaya başladı. Yönetimin, kulübün çıkarları doğrultusunda yabancı futbolculara gelen teklifleri ele alacağı, uygun gördüklerini hemen kabul edeceği belirtildi. Cardozo gidebilir Özellikle Cardozo ve Cavanda'nın birçok kulübün transfer gündeminde olduğu öğrenildi. Bordo-mavili yönetimin şartların oluşması durumunda Cardozo ve Cavanda'nın gitmesine yeşil ışık yakacağı belirtildi. Bu nedenle menajerlere yetki verildi.

TRANSFER İÇİN AFFEDİLDİLER
Yönetimin Erkan ve Cavanda'yı af nedeni ortaya çıktı. Erkan'ın Euro 2016'da İsveç Milli Takımı ile mücadele etmesinin ardından gelebilecek teklifleri değerlendirebilmek adına böyle bir karar alındığı öğrenildi. Cavanda'nın yönetime "F.Bahçe maçında sakatlığım nedeniyle forma giyemedim. Oynamak istiyorum" dediği için affedildiği öğrenildi. İki futbolcu dün idmana da çıktı.