Kayserispor'da gerçekleştirdiği transferlerin yanı sıra, çok ucuza transfer ederek kat ve kat fazlasına satışını gerçekleştirerek çalıştığı kulübe büyük katkı sağlayan Süleyman Hurma, başarılarının devamını Trabzonspor'da da sürdürmeyi hedefliyor.

Mbia, Cavanda, Okay gibi isimleri Bordo-Mavili takıma kazandıran ve kalitesini Trabzonspor'da da ispatlayan Hurma, iki yıldızı daha Trabzonspor'un kadrosuna katmak için çok gizli şekilde görüşmelerini sürdürüyor.

Süleyman Hurma basında geçen isimler konusunda açıklama yapmazken, şuanda 8 isimle de ciddi anlamda görüşmelerin sürdüğü öğrenilirken, isimler konusunda da futbolcuların değerinin artmaması adına açıklama yapmadı.

İsimler konusunda kesinlikle açıklama yapmayan Süleyman Hurma şu ifadeleri kullandı;

"Trabzonspor büyük bir kulüp, bizim ağzımızdan çıkan her açıklama henüz transferi gerçeklemeyen bir futbolcunun değerine değer katacaktır. Futbolcuyu sağlık kontrolünden geçirdikten sonra atılacak resmi imza sonrası benden isim öğrenebilirsiniz. İlla ki transfer yapacağız diye transfer de yapmayacağız. Şartlarımıza uymazsa da, transferi kapatabiliriz. Ama şuan için iki ismi daha kadromuza katacağımıza inanıyorum."

HaberTS.com / Yasir Güney