Trabzonspor sezon sonu için transfer çalışmalarını sürdürürken günü kurtaracak isimlerin yanı sıra gelecekte katkı sağlayacak genç futbolcuları da radara aldı.

Ersun Yanal yönetiminde çalışan scout ekibi, Hırvatistan'da düzenlenen U17 Avrupa Şampiyonası'nı yerinde takip ediyor. Avrupa'daki tüm genç futbolcuları birebir izleme şansını yakalayan Trabzonsporlu scoutlar tuttukları notları da Teknik Direktör Ersun Yanal ile günlük olarak paylaşıyor.

Bordo-mavili ekibin scoutları ilk etapta İtalya maçında attığı golle dikkatleri çeken Malik Karaahmet'i takibe aldı. Frankfurt alt yapısında oynayan 2000 doğumlu forvetin dışında, Samsun'dan yine 2000 doğumlu Enes İlkin'in de dikkat çektiği bildirildi.

Malik Karaahmet kimdir?

2000 doğumlu Malik Karaahmet, Eintracht Frankfurt B genç takımında santrafor olarak oynuyor. Süper yetenekleri olan Malik pozisyon takibi ve fırsatçılığı ile ön plana çıkıyor. Oldukça genç olan Malik daha şimdiden Türk Milli takımlarınin çeşitli kategorilerinde oynama onuruna sahip. 17 yaşında olmasına rağmen daha şimdiden Eintracht Frankfurt takımının önümüzdeki dönemlerinde Bundesliga ekibinde yer bulabileceği belirtiliyor. Önümuzdeki kısa dönemde adından sıkça söz ettirecegini şimdiden söyleyebiliriz.

 

Editör: TE Bilişim