Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, takımın devre arası transfer hedeflerinden bahsetti ve gündemdeki isimler arasında Nuri Şahin ile Serdar Taşçı'nın olduğunu söyledi. Galatasaray favoriydi, bizim içinde diriliş maçıydı güzel bir galibiyetle başımızı ileri kaldırdık. Çaykur Rizespor maçı bence Galatasaray maçından daha önemli, taraftarlarımız, bizleri yalnız bırakmasınlar. Rize maçını kazanırsak, Beşiktaş maçı bizim için daha önemli olacak. Antalyaspor maçında da yeni stadyumumuzda olmak istiyoruz" dedi. 

Galatasaray ve kupada Çorum Belediyespor ile oynanan maçlarda gol atan N'Doye'nin kumaşının iyi olduğunu kaydeden Bülbüloğlu, "Göndermek istenmesinin nedeni ücretinin 2.5 milyon Euro olmasıydı, N’Doye ücretinde 700-800 Bin Euro indirime gitti. N’Doye de bir miktar öz güven kaybı vardı, onu da kazandı." diye konuştu. 

"NURİ ŞAHİN VE SERDAR TAŞÇI GÜNDEMİMİZDE" 

Kupa maçlarının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Önder Bülbüloğlu, "Avrupa'ya gitmek için büyük heves var. Avrupa'ya gitmenin yolu kupadan geçiyor." açıklamalarını yaptı. Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da flaş isimleri telaffuz eden Bülbüloğlu, "Devre arasında 1-2 mevkide takviyelerimiz olacak. Bu bölgeler sağ kanat ile gol yolları. Nuri Şahin de Serdar Taşçı da gündemimizde ama şu anda temasımız yok. Listemizde yer alıyorlar. Son kararı Ersun hocamız verecek" ifadelerini kullandı.