Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 2015-2016 sezonunda sakatlık ve cezalıları da göz önüne alarak mutlaka şampiyon olacak bir kadro kurmayı hedeflerken iki milli yıldızı Trabzonsporlu takımın renklerine bağladı.

İki sezonundur Avrupa Kupası kaldıran Sevilla’nın değişilmez ön liberosu Stephane Mbia’ya imzayı attıran Trabzonspor Kulübü, İsveç Milli Takımı'nın değişilmez futbolcusu Albin Ekdal ile de her konuda anlaşma sağlayarak ön protokol imzaladı.

İKİSİ TAMAM ÜÇÜNCÜSÜ SIR GİBİ SAKLANIYOR

Teknik direktör Ersun Yanal, sportif direktör Süleyman Hurma ve Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun koordineli şekilde yürüttüğü transfer çalışmaları, çok gizli şekilde yürütülüyor.

Mbia’nın gibi bir dünya yıldızını Trabzon’a getiren Trabzonspor Kulübü’nün yürüttüğü gizli çalışmalar sonucunda, yıldız futbolcunun tek karesi bile alınamadı.

Albin Ekdal ve Stephane Mbia’yı renklerine katan Trabzonspor Kulübü’nün çok gizli şekilde yürüttüğü transfer çalışmalarında sıranın dünyaca ünlü Türkiye’de bomba etkisi yapacak bir forvet transferine geldiği öğrenildi.

BOĞA GİBİ GÜÇLÜ DÜNYA YILDIZI


Görüşmelerin sürdüğü dünya yıldızı forvetin ismi sır gibi saklanırken, futbolcu hakkında tek bilgi Süleyman Hurma’nın verdiği, ”boğa gibi güçlü” benzetmesi.

Trabzonsporlu taraftarların merakla beklediği bu isim hakkında Yanal, Hurma ve Hacıosmanoğlu üçlüsü ser verip sır vermezken, bordo-mavili taraftarlar sosyal medyada dünyaca ünlü yıldızları gündeme getiriyor.

İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığında, Trabzonspor’da transfer çıtası çok yükselirken görüşülen dünya yıldızının bu hafta içerisinde olumlu veya olumsuz şekilde sonuçlanması bekleniyor.

Kaynak: HaberTS.com / Tekin Sağlam
Editör: TE Bilişim