İslam Slimani

Dünya Kupası’nda yıldızı parlayan Cezayirli golcü için kulüp CEO’su Burak Gürdal, Portekiz’e gidiyor. Gürdal, Sporting Lizbon ve Slimani’nin menaceriyle masaya oturacak.

Trabzonspor’da forvet transferinin bu hafta sonuçlanması bekleniyor. Yeni golcüyü kampa yetiştirmeye kararlı olan İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüp CEO’su Burak Gürdal’ı Avrupa seferine göndermişti. Gignac ve Emanuelson için temaslarda bulunan Gürdal’ın yeni adresi Portekiz olacak. İslam Slimani için hem oyuncunun menaceri, hem de Sporting Lizbon’un yöneticileriyle bir araya gelecek. Slimani’nin Cezayir formasıyla Dünya Kupası’nda adeta patlama yapması, Bordo-Mavililer’in şanssızlığı oldu. Sporting, golcü oyuncu için yüksek bonservis bedeli istese de Burak Gürdal pazarlıkla bu rakamı aşağıya çekmeye çalışacak. Eğer bunu başarırsa, Slimani’nin menaceriyle bir araya gelecek. Bordo-Mavililer, Halilhodzic kozu sayesinde yıldız futbolcuyu ikna etme konusunda sıkıntı yaşanmayacağına emin. Ancak Sporting Lizbon’un 7 milyon Euro’dan aşağı inmemesi halinde, Burak Gürdal yeni bir sefere çıkacak...  

Darren Bent

Kardeş kulüp Aston Villa’nın önerdiği Darren Bent ile görüşmek için Gürdal, İngiltere’nin yolunu tutacak. Kulüp CEO’su, tecrübeli forveti ikna ederse, Fırtına’nın yeni golcüsü Bent olacak .

İslam Slimani konusunda  beklenen gelişmeler sağlanamazsa, kardeş kulüp Aston Villa’nın Trabzonspor’a önerdiği Darren Bent için harekat başlayacak. Burak Gürdal bu kez İngiltere’nin yolunu tutacak. Aston Villa, Bent için düşük bir bonservis bedelini kabul etmeye razı. Önemli olan İngiliz golcüyü ikna etmek. Gürdal, Bent ile masaya oturacak ve Trabzonspor’un hedeflerini anlatacak. Gerekirse, uzun yıllar İngiltere’de görev yapan Florent Malouda’dan bu transfer için yardım talep edilecek. Tecrübeli forvet, Trabzonspor’a gelmeye sıcak bakarsa bu kez ekonomik koşullarda pazarlıklar başlayacak. Bordo-Mavililer, yıllık 2.5 milyon Euro’luk bir teklifle bu işi bitirmeye çalışacak. Kulüp CEO’su Burak Gürdal’ın tek hedefi, günler süren Avrupa seferinden, Trabzonspor’un forvette yaşadığı sıkıntıyı çözmüş olarak Türkiye’ye dönmek.
Editör: TE Bilişim