Trabzonspor'da transfer çalışmaları hızla sürerken bir iddia da İngiliz basınından geldi. İngiltere'de yayın yapan Daily Star adlı gazetenin iddiasına göre bordo-mavililer Hull City'in forveti Nikica Jelavic için Trabzonspor'un 3 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği kaydedildi. Hull City'in bu rakama henüz hayır demediği ifade edilirken görüşmelerin de sürdüğü bildirildi.

Hull City'e Everton'dan 2013-14 sezonunda 7.8 milyon Euro bedelle transfer olan Hırvat oyuncu, geçen sezon Premier Ligde 28 maçta görev alırken 8 gol ve 1 asistlik performans ortaya koymuş ancak takımının küme düşmesine engel olamamıştı. Takımın küme düşmesinden dolayı ayrılık kararı aldığı kaydedilen oyuncunun bordo-mavililerin teklifine sıcak baktığı kaydediliyor.

Öte yandan bu haberle ilgili Huldailymail adlı yerel sitede yapılan haberde ise Hull City takımının oyuncuyu satmak için umutsuz bir konumda olmadığı küme düşmesine rağmen oyuncuyu takımda tutmak istediği yorumu yer aldı. Nikica Jelavic'in Hull City ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Editör: TE Bilişim