Trabzonspor’un kendisi için özel olduğunu belirten Brezilyalı yıldız Türkiye’ye dönme ihtimalinin yükseldiğini belirtti

Geçtiğimiz günlerde ismi Galatasaray ve Trabzonspor’la sıkça anılan Brezilyalı yıldız Jaja, Türkiye’ye dönmeye sıcak baktığını belirterek Trabzonspor’a geri gelmenin kendisi için yüksek bir olasılık olduğunu ifade etti.
 
Al Ahli kulübünde sorunlar yaşayan ve kulübün kendisini transfer listesine koyduğunu belirten tecrübeli futbolcu, “Türkiye’ye dönme ihtimalim var. Gidebileceğim bir kaç yer var ve Türkiye bunların içinde. Direkt olarak adres veremiyorum ama Türkiye’ye geri dönmek harika olur. Galatasaray’dan kimse benimle doğrudan irtibata geçmedi. Ama Trabzonspor dönüş adresim Avrupabet olabilir” dedi.
 
Trabzonspor’un kendisi için özel bir kulüp olduğunu vurgulayan Brezilyalı oyuncu, “Trabzonspor benim için çok özel bir kulüp. Orada çok mutluydum ve taraftarla güzel bir bağ kurmuştum. Oraya geri dönmek çok güzel olur. Dediğim gibi Türkiye’ye dönmem benim için çok güçlü bir ihtimal ama tam olarak neler olabileceğini ancak gelecek haftalarda söyleyebilirim” diye konuştu.
 
Birleşik Arap Emirlikleri’nin El Ahli kulübünde de iyi vakit geçirdiğini söyleyen Jaja konuşmasını şöyle noktaladı: “Oraya gittiğim için hiç pişman değilim. Bana yeni deneyimler kattı. Al Ahli’den ayrılsam bile bu takıma gittiğim için pişmanlık yaşamayacağım. Çünkü farklı bir hava sorgulamak güzeldi.”

Editör: TE Bilişim