Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Trabzonspor ile birlikte oyuncu alışverişi yaparak iyi işlerin ortaya çıkabileceğini söyledi.

Taka Gazetesi'ne konuşan Hikmet Karaman, Trabzonspor’dan da katkı beklediklerini söyleyerek, “Benim sezon başında şampiyonluk için favorim Trabzonspor’du yaptığı transferlere baktığımda. Ersun Hoca’nın gelişinden sonra iyice umutlandım. Sonra ne oldu anlayamadım. Ama ne olursa olsun Trabzonspor’sun sen. Oyuncularıma ben antrenmanda bir şey söyledim. Arkadaşlar; çalışıyorsunuz ama bunun bir amacı olmalı. Ya bir orta sıralara oynayan bir takım oyuncusu, ya yukarıları isteyen bir takım ya da küme düşmeye oynayan oyuncular gibi pas yapacaksınız. Seçim bizde. Hangisini yapacaksınız. Şimdi Trabzonspor’da da aynı durum var.

Mustafa Yumlu ve Aykut Demir ile ilgleniyoruz. Trabzonspor, Karadeniz'in lokomotifidir. Onların yardımlarını bekleriz. Taraftar şampiyonluk bekliyor. İyi de isimler var. Oyuncuların bunu düşünmesi gerekiyor. Sanırım Ersun Hoca kendi felsefesini ortaya koyacak oyuncu grubunu topluyor. Ben istiyorum ki; Trabzonspor ve Rizespor iyi futbol oynasın. Trabzonspor şampiyonluğa, biz de orta sıralara… Çevre illerdeki oyuncuları toplayalım. Karadeniz’den iki tane güçlü ses çıksın. Geçmiş dönemlerde Trabzonspor’un şampiyonluklara ambargo koyduğu yıllarda Karadeniz takımları ligdeydi. Karadeniz’in futbolda bir egemenliği vardı." ifadelerine yer verdi