Trabzonspor'da gelecek yılın planlaması yapılırken, maliyeti düşük tecrübeli futbolcuların da transfer edileceği öğrenildi.

Takımın yarısından fazlasının genç futbolculardan oluşacağı bilgisine ulaşılırken, gelecek yılın kadrosunda sadece 5 futbolcunun 30 yaşın üzerinde olacağı öğrenildi.

Stéphane Sessègnon Harekatı

Trabzonspor, lige vede eden Gençlerbirliği ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Stéphane Sessègnon ile görüşmelere başladığı bilgisine ulaşıldı.

Orta sahanın ortası, sağı ve solunda oynayabilen Stéphane Sessègnon, joker oyuncu görevinde.

Stéphane Sessègnon Kimdir?

Futbola Benin'in Requins takımında başlayan 33 yaşındaki futbolcu, 2008 yılında Fransa'nın Le Mans takımından Paris Saint-Germain ekibine 8 milyon avroya transfer oldu.

Paris Saint-Germain'den 2011'de İngiltere Premier Lig takımı Sunderland'e 7 milyon avroya giden Sessegnon, 2013'te aynı bedelle İngiltere'nin West Bromwich ekibine geçti. 

2015-2016 sezonu sonunda West Bromwich'den ayrıldıktan sonra kulüpsüz kalan tecrübeli futbolcu, eylül ayında Fransız kulübü Montpellier ile anlaştı.

Yeni takımının formasıyla 15 maçta 1 gol atan Sessegnon, Benin Milli Takımı ile çıktığı 60 karşılaşmada 15 gol kaydetti. 

Gençlerbirliği'nde yarım sezon forma giyen tecrübeli futbolcu Süper Lig'de oynadığı 15 karşılaşmada 3 gol 2 asis yaptı.


 

Editör: TE Bilişim