Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı, Trabzonsporlu oyuncu Burak Yılmaz'ın transferi ile ilgili net bir açıklamanın henüz erken olduğunu açıkladı.

Cihan Haber Ajansı (Cihan)'na konuşan Lokomotiv Moskova takımı basın merkezi, medyada yer alan transferle ilgili haberi doğrulamayacaklarını ifade etti.

Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklamanın olmadığını dile getiren Lokomotiv yetkilileri, takımın tam kadro olarak Slovenya'da çalışma kampında olduğunu söyledi. İki gün içinde takımın Moskova'ya döneceğini belirten Rus yetkililer, bu konunun o zaman netlik kazanacağını kaydetti. Kulüpten bir yetkili, "Biz duyumları yorumlamıyoruz. Konu ile ilgili resmi açıklama elimizde yok. Takım çalışma kampından döndüğü zaman ancak bir şeyler konuşulabilir." dedi.

Hatırlanacağı gibi, tecrübeli forvetin Lokomotiv Moskova ile 4 yıllığına el sıkıştığı, Trabzonspor'un bu transferden 5 milyon Euro kazanacağı ve milli futbolcunun bir sonraki transferinden de yüzde 25 pay alacağı yönünde haberler basında yer almıştı.

Rusya Premier Ligi'ni 7. sırada tamamlayan Lokomotiv, bu sezon Avrupa'ya gidemiyor. Gelecek sezon için çalışmalara yapan Moskova ekibi, Hırvatistan Milli Futbol Takımı'nın eski hocası Slaven Biliç'i takımın başına getirdi.