Devre arasına girilmesiyle Trabzonspor'da gözler teknik direktör arayışına çevrildi. Yönetim kurulunun, İstanbul'da Kasımpaşa maçı öncesi yaptığı toplantının detaylarına FOTOMAÇ ulaştı. Shakhtar Donetsk'i çalıştıran Mircea Lucescu ile yapılan görüşmenin masaya yatırıldığı toplantıda, alınacak teknik adamın belirlenmesi konusunda aceleci davranılmaması kararı çıktı. 

Shakhtar'la görüşecek 
Özellikle Rumen teknik adam Mircea Lucescu'nun kulübü Shakhtar Donetsk ile yapacağı görüşmenin ardından vereceği cevabın beklenmesi yönünde ortak bir karar çıkarken, olumsuz bir görüş çıkması durumunda ise Juande Ramos isminin ön plana çıktığı öğrenildi. 

Ramos'tan olumlu yanıt 
Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın da her ihtimale karşı İspanyol teknik adamla bir görüşme yapmak için İspanya'ya gitti. Burada Juande Ramos ile bir araya gelip, nabız yoklayan Nevzat Aydın'ın, görüşmeden çıkan olumlu sonucu yönetime aktardığı öğrenildi. 

Usta, Lucescu'dan umutlu 
BAŞKAN Muharrem Usta, Mircea Lucescu'yla görüşmelerin devam ettiğini belirterek, "Kendisinin şu an için sözleşmesi devam ediyor. Ben Ukrayna'dan ayrılacağını düşünüyorum. Ayrıldığı anda da bizimle olma ihtimali oldukça yüksek" diye konuştu. 

Yunus Emre SEL
Editör: TE Bilişim