Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ercan, ''Lucescu ile maçtan sonra konuştum. Türkiye'den kimse hocayla iletişime geçmedi. Zenit Petersburg ile prensipte anlaştı. Fenerbahçeli yöneticilerin hiçbiri hoca ile görüşmedi. Zenit çok iyi bir teklif yaptı, prensipte anlaşıldı'' dedi.  

PEREIRA DEVAM!

Doğan Ercan, çok önemli bir açıklamayı da mevcut teknik direktör Pereira'yla ilgili yaptı: ''Aziz Yıldırım benim aldığım bilgiye göre Pereira ile yüzde yüz devam edecek.''

Beşiktaş'ın Ukraynalı kalecisi Denys Boyko'nun Türkiye temsilcisi olan Ercan, ''Başkan Fikret Orman Boyko'yu bırakmak istemiyor'' şeklinde konuştu. 

BEŞİKTAŞ, RAKITSKY...

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın Ukrayna'dan seçenekleri olduğunu belirten , ''Shaktar Donetsk'in stoperi Yaroslav Rakitsky çok önemli bir seçenek. Başkan Fikret Orman, Ukrayna ve Rusya'da çok önemli çalışmalar yapıyor. Maçları izliyor; tespitler yapıyor. Rakitsy, Beşiktaş'ın ilgi alanında, ama çok pahalı bir futbolcu. Mükemmel özellikleri var. Premier Lig'den talipleri var. Stoke City onu istiyor. Zor, ama gerçekleşmeyecek bir transfer değil'' dedi.