Bordo mavili ekipten 2-3 gün süre isteyen Lukoviç ”Bonservisimde indirim yaptırırım" dedi. Trabzonspor’un transfer listesinde bulunan Zenit’in Sırp stoperi  Lukoviç Trabzonspor yöneticilerine Zenit’in istediğie yüksek bonservis bedelinde indirim yaptırabileceğini söyledi.
 
Lukoviç ile her konuda anlaşan bordo mavililer Zenit’in istediği 3 milyon euro’ya yakın bonservis bedelinde indirim için Lukoviç devreye girdi.
 
Trabzonspor kurmayları bir araya gelen ve anlaşmaya varan Lukoviç  bordo mavili yöneticilerden 2-yada 3 gün daha beklemelerini  isterken  Zenitli yöneticilerle görüşerek bonservis bedelinde indirim yaptırabileceğini söyledi.
 
Trabzonspor yönetimi Zenitli yöneticilerle görüşmeye başlayan Lukoviç’den gelecek haberi beklemeye başladı. Trabzonspor Zenitli yöneticilerin indirime yanaşmaması halinde bu kez istenilen bonservis bedelini ödeyerek bu futolcuyu renklerne katacak.
 
Öte yandan bordo mavililer PSG’nin golcüsü Hoarau için bu kulübe teklif yapan bordo mavililer astronomik bonservis bedeli isteyen Fransız kulübünden haber beklemeye başladı.

Editör: TE Bilişim