Trabzonspor yeni sezon öncesi yeni bir ismi daha kadrosuna katmak üzere olduğu iddia edildi. İddiaya göre M’Bia ve Cavanda transferinin ardından santrofor ve stoper transferlerine kesin gözüyle bakılırken sürpriz bir isim ile görüşmelere başlandı. Almanya altyapısında yetişen Bosnalı Marco Marin’in Trabzonspor ile sıkı bir görüşme içerisinde olduğu kaydedildi. Trabzonspor kulübü Chelsea ile anlaştığı öğrenilirken Marin ile bireysel görüşmelerin devam edildiği ifade edildi.  

MARKO MARİN’İN PERFORMANSI

Marin asıl mevkisi Orta ofans olmasına rağmen sağ ve sol kanatta da görev alabiliyor.Kariyerinde 278 maça çıkan marko , 40 gol atıp 72 asist yaptı.Werder Bremen formasıyla 116 maça çıkıp 13 gol attı ve 35 asist yaptı.Bu marko’nun tanınmasında önemli bir rol oynadı.Marko geçen yıl Anderlecht’te 12 resmi maça çıktı ve 2 gol kaydetti.

Hurma ‘’ Görüşme Yok ‘’ dedi !

Ancak Trabzonspor Genel Menajeri Süleyman Hurma, oyuncuyla bir görüşmenin olmadığını önceliklerinin forvet ve savunma transferi olduğunu açıkladı.

Werder Bremen’de patlayan yıldız oyuncu Chelsea transfer olmuş anca kadro genişliğinden dolayı forma şansı bulmamamıştı. Chelsea’dan kiralık olarak Sevilla ve Fiorentina kulüplerinde forma giyen Bosnalı oyuncu en son Anderlechtt’e kiralık olarak forma giymişti.
 

Editör: TE Bilişim