Çin Süper Lig ekiplerinden Hebei China Fortuna, 2012'de Napoli'nen 30 milyon Euro bonservis bedeliyle PSG'ye transfer olan golcü oyuncu Ezequiel Lavezzi'yi de renklerine bağladı.

Hebei China Fortune Kulübünden yapılan açıklamada, PSG ile kontratı  sezon sonunda bitecek 30 yaşındaki Lavezzi ile iki yıllığına sözleşme imzalandığı  bildirildi.
 
Fransa'nın L'Equipe gazetesinde yer alan haberde, transferin 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında gerçekleştiği ve Lavezzi'nin yeni kulübünde  yıllık yaklaşık 15 milyon euro kazanacağı öne sürüldü.
 
Lavezzi, Arjantin'de Estudiantes ve San Lorenzo ile İtalya'da  Napoli'de forma giydikten sonra 2012'de yaklaşık 30 milyon euro bonservis  bedeliyle PSG'ye transfer olmuştu. Arjantinli futbolcu, PSG'de oynadığı 3.5 sezon  boyunca 161 maçta 35 gol atmıştı.
 
Çin'de 26 Şubat'ta sona erecek transfer dönemine damga vuran  ekiplerden Hebei China Fortune, daha önce Roma'dan Fildişi Sahilli Gervinho,  Sevilla'dan Fransız Gael Kakuta, Trabzonspor'dan Kamerunlu Stephane Mbia ve  Beşiktaş'tan milli futbolcu Ersan Adem Gülüm'ü kadrosuna katmıştı.