Trabzonspor'da taraftarlar yapılacak yeni transferleri merakla bekliyor. Rodallega ve Olcay Şahan transferinde son durum nedir? Fatih Tekke ile ilgili sportif direktörlük konusunda yaşanan gelişmeler. Mehmet Ekici ve Medjani'de son dakika açıklaması Trabzonspor transfer haberleri 11 Ocak Çarşamba

MEDJANİ RESMEN AÇIKLANDI

Trabzonspor eski futbolcusu Carl Medjani'yle görüşmelere başlandığı KAP'a bildirdi. Yapılan açıklamada şöyle denildi:  Serbest statüdeki profesyonel futbolcu Carl Medjani'nin transferi konusunda futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır. 

Daha önce 2014-1015 ve 2015-2016 yılının devre arasında Trabzonspor forması giyen Medjani İspanya La Liga'ya Levante'ye transfer olmuştu. Cezayir Milli Takımı'nda da forma giyen Medjani Trabzonspor'da oynadığı dönemde savunmada forma giymesine rağmen attığı 9 golle dikkat çekmişti.


FIRTINA OLCAY'I BİTİRİYORBeşiktaş’tan ayrılmayı kafasına koyan, bu noktada gelen tekliflere açık olduğunu söylemekten de kaçınmayan Olcay Şahan’ın Trabzonspor’a olumlu yanıt verdiği ortaya çıktı. Teknik direktör Ersun Yanal ile görüştüğü belirtilen deneyimli futbolcunun, “Kulüpler anlaşma sağlarsa Trabzonspor’da olmak benim için memnuniyet verici” ifadelerini kullandığı dile getirildi. Bu transfer için bizzat başkanların görüşeceği ve yakın dostluğu bulunan Fikret Orman ile Muharrem Usta’nın en kısa zamanda el sıkışacağı vurgulandı.

RODALLEGA'DA SON DAKİKA

Trabzonspor’un Mas ve Pereira
 transferlerinden sonra Caceres ve Rodallega’da da mutlu sona ulaştığı ortaya çıkmış, hem teknik heyet hem de taraftarlar rahat bir nefes almıştı. Ancak geride kalan süreçte son 2 oyuncunun halen kampa katılmamış olması Bordo- Mavili renklere gönül verenleri endişelendirdi.

“Acaba sorun mu var, olmayacak mı?” sorularının sorulduğu bir ortamda yönetim kanadından mesajlar gelmeye başladı. Karadeniz temsilcisinin idarecileri her 2 oyuncu cephesinde de bir pürüz olmadığını belirtti ve “Tüm Türkiye’yi etkisi altına alan kötü hava şartları doğal olarak transferdeki gelişmelere de yansıdı. Oyuncuların ikisiyle de anlaşma sağlandı ancak menacerleri bu hava şartları sebebiyle gelemedi. Yoksa bir pürüz yok” ifadelerini kullandı.

RODALLEGA'NIN FİYATI BELLİ OLDU

Başkan yardımcısı Önder Bülbüloğlu, ''Akhisar ile görüşme yapıldı. Rodallega Trabzonspor'a çok yakın, Mustafa Yumlu konusu doğru.

Gitme olasılığı yüksek. Caceres de ilgilendiğimiz bir oyuncu fakat hiçbir transferimizde net bir şey yok. Fatih Tekke sportif direktörlük kursuna Trabzonspor adına katıldı. Görev konusuna oturup karar vereceğiz" diye konuştu. Bu arada Rodallega için Akhisar'a 1.5 milyon euro ödeneceği öğrenildi.

MEHMET EKİCİ İÇİN BEŞİKTAŞ DEVREDE

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu transferler hakkında çok önemli açıklamalar yaptı. Bülbüloğlu, Fenerbahçe'nin gündeminde olan ve transferine "bitti" gözüyla bakılan Mehmet Ekici için Beşiktaş'ın da devereye girdiğini ve Siyah Beyazlı kulüple görüşme halinde olduklarını açıkladı.

FATİH TEKKE GELİYOR

Trabzonspor ile Sportif Direktörlük konusunda ön görüşmede bulunduğunu doğrulayan Tekke, "Trabzonspor'da herhangi bir kademede görev almak bizi onurlandırır. Trabzonspor gibi camialarda hedef her zaman şampiyonluktur. Özür dilerek söylüyorum, kulübü ayağa kaldırmak gerekiyor. Artık ivme kazandırmak lazım. Bizim yöremizde yetenekli oyuncu var. Genç kardeşlerimiz doğru bir planlamayla yukarıya doğru çıkartılmalı. Ayağa kalkmamız altyapı modelinden geçiyor" diye konuştu.
Kurs sonrasında Trabzon'a gelecek olan Tekke yönetimle masaya oturarak detayları netleştirecek ve nihai kararını verecek. 

AATIF FENERBAHÇE KAMPINDA

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'dan Mehmet Ekici'ye karşılık takasta göndermek istediği Faslı oyuncu Aatıf Chahechouhe bir süre önce kadro dışı bırakılmıştı. Bu takas girişimi adeta yılan hikayesine dönerken Aatıf Chahechouhe da takımla birlikte çalışmalara döndü. Tecrübeli oyuncunun takımla çalışmalara başlaması sürpriz bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Trabzonspor ara transferi gelenler Ocak 2017

Martin Caceres - Juventus- İmza bekleniyor
Hugo Rodallega - Akhisar Belediyesi -Anlaşma sağlandı -İmza bekleniyor.
Fabian Castillo – FC Dallas
Emmanuel Mas – San Lorenzo
Joao Pereira - Sporting Lisbon
Carl Medjani - Leganes

Trabzonspor gidenler

Muhammet Demir - Gaziantepspor
Güray Vural - Kayserispor

Trabzonspor ile ismi anılan futbolcular

Olcay Şahan, Yasin Öztekin, Aatıf Chahechouhe, Ryad Boudebouz, Eduardo da Silva, Moussa Konate, Ömer Ali Şahiner, Ashley Young, Ivelin Popov, Deniz Türüç