Kulüplerin ilk temastan olumlu yanıt almasından sonra bir mesaj da Paraguaylı'nın menajerinden geldi. Daha önce, “Trabzon aslaolmaz” diyen Padro Aldave, “Kulüpler anlaşırsa masaya oturmaya hazırız” dedi.

Transfer için düğmeye erken basan Trabzonspor, takımın öncelikli eksiği olan forvet konusunu bir an önce çözüme kavuşturmakta kararlı... Bu konuda liste başındaki isim durumundaki Oscar Cardozo cephesinde yeni ve pozitif gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe’nin uzun uğraşlara rağmen renklerine bağlayamadığı Paraguaylı için Bordo-Mavililer’in yürüttüğü temaslar mutlu sonu yaklaştırıyor. Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz günlerde kulüp CEO’su Burak Gürdal, Benfica-Juventus maçını izlemiş, Portekiz ekibinin öneticileriyle sezon sonu için
söz kesmişti. Trabzonspor’u sevindirecek bir haber de Cardozo’nun menajeri Pedro Aldave’den geldi. Daha önce Trabzonspor ismi gündeme geldiğinde, “Mümkün değil” mesajını yollayan Aldave bu kez ambaşka bir değerlendirme  yaptı. 

‘Sezon bitince...’

Yıldızın menajeri, “Trabzon’un, Benfica ile temasa geçtiğinden bilgimiz var. Eğer kulüpler anlaşırsa, elbette biz de masaya otururuz. Ancak şu an için Cardozo, Benfica’nın kalan maçlarına tam anlamıyla konsantre olmuş durumda. Sezon sonunda her şey belli olacaktır”

diye konuştu. Daha önce birçok kulübün peşine düştüğü 30 yaşındaki oyuncunun, Kırmızı- Beyazlılar’la sözleşmesi 2016 yılında bitiyor.
Editör: TE Bilişim