Son zamanlarda adı Trabzonspor,Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Kolombiyalı futbolcu Carlos Bacca'nın menajeri Sergio Barilla, Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Bacca'nın menajeri Barilla, Bacca'nın Türkiye'ye gelmesi durumunda İstanbul ekiplerini tercih edeceğinin sinyalini verdi.

"Türkiye'den de..."

"Her şeyden önce şunu söylemek gerekir Bacca Milan’ın futbolcusu. 3 yıllık sözleşmesi var. Bacca hakkında açıklama hakkı Milan’da. Bu konuda kulübe bağlı olmalıyız. Bacca, bir proje için Milan’a geldi. 3 yıllık kontratı var. Bacca hakkında beni arayan birçok Avrupa kulübü var. Türkiye’den de gelen teklifler var. Ancak bu konuyla ilgili sorulara Milan yönetimi yanıt verecek."

Barilla, Carlos Bacca'nın Türkiye'den teklif alıp almadığıyla ilgili gelen soruya şu şekilde yanıt verdi:

"Bu konu da Milan’ın cevaplayacağı bir soru. Milan yönetimi ile bu konuyu görüştüm. Bana bazı şeyler söylediler. Ancak bunları burada söyleyemem, beni anlayacağınızı düşünüyorum. Milan, forvet hattına oyuncular alıyor. Ancak Bacca’nın da hala 3 yıllık kontratı var. Yönetimle bu konu hakkında görüşmelerimiz oldu ancak bunu burada paylaşamam."

"Avrupa'dan beni arayan kulüpler var..."

"Milan kulübü ile bütün bunları konuştuk. Bacca için en iyisi neyse onu yapmaya çalışacağız. Avrupa'dan beni arayan kulüpler var. Milan da forvet transferleri yapıyor. Bu transferleri gördükçe ben de bana gelen transfer aramalarını cevaplamaya başladım. Milan ile bu konuyu konuşmamız lazım. Milan Bacca’nın transferine izin verirse ben de Bacca için görüşmelere başlayacağım."

"Avrupa'da sürekli oynayabileceği..."

"Bacca 2018 Dünya Kupası’nda Kolombiya formasını daha güçlü giymek istiyor. Bunun için de Avrupa’da sürekli forma giyebileceği bir takımda oynamak istiyor. Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağını biliyoruz. Beşiktaş’la ilgili birçok bilgiyi İspanyol arkadaşım anlattı. Türkiye’nin en iyi takımları arasındalar."
Ajansspor

Editör: TE Bilişim