Yeni transferimiz Muhammet Demir için bugün imza töreni düzenlendi.
 
Muhammet Demir için, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Asım Örem ile Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın katıldı.
 
Örem törende yaptığı konuşmada, “Soğuk bir havada güzel sıcak bir olaya imza attık. Kulübümüzün bir misyonu var. Bu misyon çerçevesinde hedefleri var. Bu hedeflerde önemli bir adım Muhammet Demir. Gerek kulübümüze gerekse bu misyondaki yerine dikkat ettiğimizde çok başarılı işler yapacağına inanıyorum" dedi.
 
Yılmaz Büyükaydın ise yönetim kurulu olarak ilk transferlerini gerçekleştirdiklerini belirterek, “Kardeşimiz, hepinizin bildiği gibi Trabzon doğumlu. Trabzonspor'da hayalleri hedefleri var. Muhammet devreyi Gaziantepspor formasıyla 17 maçta 7 gol 3 asist ile tamamladı. Bugün itibariyle antrenmanlara katılacak. Sonraki süreçte teknik heyetle beraber en kısa sürede takımımızla birlikte olacak. İnşallah genç yaşında olmasına rağmen takımımıza iyi performansla uzun süre hizmet edeceğini düşünüyorum. Taraftarımıza, kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
 
Çok heyecanlı olduğunu belirten Muhammet Demir ise,  “Dün gece geldim, şehire ayak bastığımdan beri mutluyum. Sizin karşınızda olmaktan dolayı da mutluyum. Buraya geldiysem iş bitmiş değil, daha çok ileriye gitmek için buraya geldim. Bunu sahada göstermek istiyorum. İki taraf için de hayırlısı olur. Elimden geleni yapacağıma kendi adıma dair söz veriyorum" dedi.
 
Muhammet Demir 92 numaralı formayı giyeceğini de belirterek, “Doğum tarihim olduğu için 92 numaralı formayı giyeceğim. 61 numaralı forma dolu. Burada sahada yaptığım işle mücadele ile ön plana çıkmak istiyorum. Kendimi kanıtladıktan sonra herkes takdir ederse sırtıma o formayı geçirmek istiyorum” diye konuştu
Editör: TE Bilişim