Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu. Başkan Usta transfer çalışmaları hakkında bilgi verirken, önceliklerinin orta saha transferi olduğunu vurguladı.

ÖNCELİK ORTA SAHA

 Muharrem Usta "basına yansıdığı gibi önceliğimiz forvet değil, orta saha transferi. Elbette taraftarlarımızın  büyük beklentisi var ancak biz öncelikle orta saha transferini tamamladıktan sonra diğer pozisyonlara bakacağız" dedi. Muharrem Usta, mevcut kadro yapısının durumu ve yabancı kontenjanından dolayı alabilecekleri oyuncu sayısının az olduğunu ifade etti.   

MİLANLA GÖRÜŞTÜ MÜ

Juraj Kucka transferinde henüz Milan kulübü yetkileriyle birebir temaslarının olmadığını söyleyen Usta, bayramın 1. Günü öncelikli olarak Kucka ve sonrasında da birkaç oyuncu için İtalya'da temaslarda bulunacağını belirtti.  

GALATASARAY DEVREYE GİRDİ Mİ?

Kucka transferinde Galatasaray isminin de geçmesini yorumlayan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Galatasaray'ın Kucka için Milan yetkilileriyle direkt bir görüşmesi olup olmadığına dair bilgisi olmadığını belirtti.  

SERDAR TAŞÇI OLMAZSA OLMAZ

Stoper transferinde Serdar Taşçı'nın olmazsa olmaz olmadığını ifade eden Başkan Usta, "Serdar'ın kulübüyle olan bazı sorunları var. Babasıyla görüşmelerimiz devam ediyor. Süreç bayramdan sonra netleşecek gibi ancak bu durum devam ederse alternatiflere yöneleceğiz" ifadelerini kullandı.