Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'la sözleşme imzalayan Akhisar Belediyespor, transfere hız verdi. Yeşil siyahlıların, Akçay'ın talebi doğrultusunda Trabzonsporlu orta saha oyuncusu Göksu Alhas ve Çaykur Rizesporlu sol bek Oğuzhan Berber'le anlaşma zemini aradığı bildirildi. Akçay'ın, 1461 Trabzon'da kiralık oynayan öğrencisi Göksu'nun transferinde ısrarcı olduğu, Trabzonspor'un ise 2017'ye kadar sözleşmesi olan Göksu'ya karşılık Ege ekibinden stoper Uğur'u istediği ve Akhisar Belediyespor'a bir miktar da para önerdiği öğrenildi.

Geçen sezon kiralık gittiği 1461 Trabzon'da 32 maçta forma giyen 22 yaşındaki futbolcu ağları 1 kez sarstı. Göksu, çeşitli yaş gruplarında 13 kez milli takımda görev yaptı. Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Mustafa Reşit Akçay'ın transfer listesini yönetime ilettiğini açıkladı. Gidecek, kalacak ve gelecek oyuncuların belirlendiğini anlatan Acar şöyle konuştu:

"Teknik direktörümüz sözleşme imzaladıktan sonra raporunu bize sundu. En kısa sürede belirlenen isimleri kadromuza katarak yeni sezona hazır hale geleceğiz."
Editör: TE Bilişim