Günlerdir kesin olarak biteceğini söylediğimiz transfer sonunda gerçekleşti.

Trabzonspor ile Kopenhag arasındaki N’Doye pazarlığı sona erdi.  Bonservis bedeli ile ödeme şeklinde de anlaşma sağlanınca N’D’oye transferi gerçekleşti. Daha önce 6.5 milyon euro bonservis bedeli isteyen Kopenhag’a karşılık Yönetici Tuncay Bekiroğlu Trabzonspor’un teklifini 6 milyon 100 bin euroya çıkartırken, Danimarka ekibinin yöneticileri de cazip ödeme teklifleri karşısında bu fiyata “EVET” dedi.

 

Futsolcu Trabzonspor'dan 1milyon 100 bin euro garantı paranını yanı sıra maç başına 5 bin euro alacak 

 

Senegalli oyuncu N’Doye ile de 4 yıllık anlaşma sağlayan Bekiroğlu, yeni kralı bugün Hollanda kampına getirmeyi planlıyor. N’Doye, güçlü fiziği ve son vuruşlardaki etkinliği ile bir çok Avrupa ekibinin de transfer listesinde yer alırken, Trabzonspor bu transferle önemli bir oyuncuyu kadrosuna katmayı başardı.

DAME N'DOYE KİMDİR?
21 Şubat 1985'te doğan Senegalli oyuncu Dame N'doye, Danimarka Süper Lig ekiplerinden FC Copenhagen'de forma giyiyor.

Senegal Milli Takımı oyuncularından Ousmane N'Doye'nin küçük kardeşi olan Dame N'Doye, Danimarka Ligi'nde attığı 25 ve 18 golle, son iki sezonun gol kralı oldu.

Kariyerine 2003'te Senegal'in ASC Jeanne d'Arc takımında başlayan ve 3 yıl bu takımda forma giyen Dame N'Doye, 2006'da Katar'ın Al-Saad takımına gitti. Bir sonraki takımı ise Portekiz'in Associaçao Academica de Coimbra oldu.
Yeni ekibiyle oynadğı 25 maçta dört gol attı. Daha sonra Yuyanistan'ın Panathinaikos takımına giden N'Doye, Ağustos 2008'de ise OFİ Crete'ye gitti. Kısa sürede bir çok takım forması giyen Dame N'Doye Ocak 2009'da yeni bir sayfa açtı ve Danimarka'nın F.C. Copenhagen takımına transfer oldu.

2009-2010 sezonunda takımın vazgeçilmezlerinden biri olmayı başaran Dame N'Doye, o sezonu 14 golle tamamladı.

Senegal Milli Takımı'nın formasını ilk kez Şubat 2011'de Gine ile oynanan maçta giyen N'Doye, o karşılaşmada da gol atmayı başardı. 2012 Afrika Milletler Kupası'nda mücadele eden Senegal Milli Takımı'nın da formasını giyen N'Doye, ülkesinin 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek kadrosunda da yer aldı.

Editör: TE Bilişim