"OLACAKSA İSTERİM!"
Türkiye’de futbolcunun büyük camialarda varlığının daha çok hissedildiğini ifade eden Nobre, "Büyük takımlarda kıymetli oluyorsunuz. Burada iyi bir ortamdayım, arkadaşlık, taraftarın sıcaklığı hep güzel şeyler. Ama şunu da biliyoruz ki Trabzon bir futbol şehri ve ben de burada oynamak, final yapmak isterim. Tabii benim kendi başıma 'İstiyorum' dememle de bu olmuyor. Sezon sonunda mukavelem bitiyor. Burada da uzatma opsiyonumun olduğunu biliyorum. Hocamın telkinleri var, benim planlamalarım var. Devre arasında iki kulübün memnuniyeti, iki tarafın da istekli olmasıyla niye olmasın? Son sözü başkan Ali Kahramanlı söyleyecek. Sadece dedikodu mahiyetinde, ismimin gündeme gelmesiyle havaya girecek, gidiyorum ha diyecek, rest çekecek biri olmam. Burada kaldığım sürece, oynadığım sürece; takımıma, formama aidiyet duygum en üstlerde olur" dedi.

EN İYİ DÖNEMİMİ YAŞIYORUM!
Yaşıyla ilgili laflara güldüğünü söyleyen Nobre bu konuda ise "Bunu saha içinde cevapladığımı herkes görüyor. Çok iddialı bir söz belki, Türkiye’ye geldiğim ilk dönemin havasını tekrar yakaladım Mersin İdman Yurdu’nda. Belki de en iyi dönemim. İnsanlar kağıt üzerinden eleştiri yapmayı bırakıp, saha içinde nasıl olduğuma, ne verdiğime bakmalılar. O zaman daha sahici bir Nobre’yi net göreceklerdir" diye konuştu.

BURAK AYRI, BEN AYRI!

Adının geçen yıl Fenerbahçe, bu yıl da Trabzonspor’la anılmasının gol yollarında kendisine ihtiyaç duyulmasından kaynaklandığını ifade eden usta golcü; "Ne Burak Yılmaz, ne de bir başka ismin kendisi ile kıyaslanmasının doğru olmadığını" belirtirken, sözlerini şöyle noktaladı; "Gole ihtiyaç duyan herkes Nobre’yi ister. Onun için beni istiyorlar, Burak olmam için değil".


Ajanspor / CEVDET ÜNÜVAR