Bordo-Mavililer’in teknik heyeti, Avrupa Ligi’nde Lazio ile oynadıkları maçlar sayesinde Floccari’yi yakından izleme fırsatı buldu. Yönetime, “Fiyatı uygunsa mutlaka alınsın. Bize büyük katkı sağlar” raporu verildi.

Taraftarı övdü

32 yaşındaki golcü de Trabzonspor’un teknik ekibi gibi kulüplerin anlaşmasını dört gözle bekliyor. Kariyeri boyunca hep ülkesi İtalya’da top koşturan Sergio Floccari, futbol hayatının son yıllarında yurt dışı tecrübesi yaşamayı çok istiyor. Trabzon’da oynanan maçta Bordo-Mavili tribünlerden çok etkilenen Floccari’nin menacerine, “Lazio’da ateşli bir taraftarın önünde oynadım. Trabzonspor’a gidersem, onları fazla aramayacağım. Çünkü Türk takımının taraftarlarının ne kadar tutkulu olduğunu tecrübe ettim” dediği öğrenildi.

Başkan soğuk bakıyor

Teknik ekibin ve yöneticilerin onayına rağmen İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Floccari ismine sıcak bakmadığı öğrenildi. Başkanın yakın çevresine yaptığı açıklamada, “Ben Berbatov’dan bile iyisini alacağız açıklaması yaptım. Bu sözlerimin arkasındayım. Kalkıp böyle isimsiz bir oyuncu alırsam, geri adım atmış olurum. Takıma çok daha kaliteli, Avrupa çapında isim yapmış bir yıldızı kazandırmak istiyorum” ifadelerini kullandığı kaydedildi.