Bu transfer için Başkan Usta, dün bizzat Ankara’ya gittiği Osmanlıspor ile masaya oturup, transferi bitirmek için çalıştığı belirtildi. Transfere bugün ya da yarın son nokta koyulacak 

Trabzonspor’da N’diaye harekatı... Bordo-mavililerin transfer listesinde olan Osmanlıspor’un siyahi yıldızı Badou N’diaye’nin işini bitirmek için dün Başkan Muharrem Usta’nın Ankara’ya çıkarma yaptığı belirtildi. Usta’nın, Osmanlıspor yönetimi ve transferde sıkıntı yaratan Onursal Başkanı Melih Gökçek ile görüşerek N’diaye için teklifini yaptı. Usta’nın, N’diaye için Başkent ekibine Aytaç Kara, Aykut Demir, Muhammet ve Sefa’dan en az 3 oyuncunun yanında 2.5 milyon EURO teklif ettiği belirtildi. 

Osmanlıspor’un N’diaye’nin de Trabzonspor’a gitmek isteme yönünde ısrarı sonrası düşünmek için süre isterken, bugün ya da yarın transfere olumlu-olumuz bir nokta koyulacağı ifade edildi. Usta’nın özellikle Gökçek’i ikna konusunda tüm yolları denediği ve N’diaye’nin işini mutlaka bitirmeyi amaçladığı ifade edildi. Trabzonspor’a gelmek için N’diaye’nin de kulübüne ayrılık için baskı yaptığı ifade edildi. Usta’nın Ankara çıkarmasından N’diaye müjdesi gelmesi artık an meselesi.