Bu sezon Trabzonspor'daki başarılı performansıyla İngiliz ekiplerinin dikkatini çeken Okay Yokuşlu için La Liga'dan da bir talip çıktı.

Vincenzo Montella'nın çalıştırdığı Sevilla'nın, gelecek sezon planları içerisine Okay Yokuşlu'yu da aldığı ortaya çıktı.

İspanyol basınında yer alan haberde, orta sahada Sergio Busquets'e benzer özelliklere sahip bir oyuncu arayan Montella'nın listesinin başında Trabzonspor forması giyen Okay Yokuşlu geldiği belirtildi. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için İspanyol temsilcisinin sezon sonunda bordo-mavili ekibin kapısını çalması bekleniyor. FIFA'dan transfer yasağı alan Trabzonspor'un ise ciddi bir teklifte nasıl bir yol izleyeceği ise bilinmiyor. Aldığı ceza nedeniyle Trabzonspor, yaz transfer döneminde kadrosuna oyuncu takviyesi yapamayacak.

Okay Yokuşlu ile daha önce İngiliz ekipleri West Ham ve West Bromwich'in de ilgilendiği iddia edilmişti.

2015 yılında Trabzonspor'un Kayserispor'dan transfer ettiği Okay Yokuşlu'nun bordo-mavili ekiple 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Okay Yokuşlu bu sezon Trabzonspor'un en istikrarlı oyuncularından olurken, 25 resmi maçta 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

(Sporx)

Editör: TE Bilişim