Trab­zons­por’da özel­lik­le ge­ri­de ka­lan se­zon­da gös­ter­di­ği per­for­mans­la dik­kat­le­ri üze­ri­ne çe­ken sağ ka­na­dın ba­şa­rı­lı oyun­cu­su Ol­can Adın, trans­fer dö­ne­- mi­nin üze­rin­de en çok ko­nu­şu­lan isim­le­ri­nin ba­şın­da... İki eze­li ra­kip Be­şik­taş ve Ga­la­ta­sa­ray de­ne­yim­li oyun­cu­yu bün­ye­le­ri­ne kat­mak için kı­ya­sı­ya bir re­ka­be­te tu­tuş­tu bi­le. Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar, Em­re Ço­lak ve 2 mil­yon eu­ro tekli­fi­ni su­nar­ken Si­yah-Be­yaz­lı­lar’ın ise Si­vok, Ho­los­ko ve 2 mil­yon eu­ro­luk bir pa­ket ha­zır­la­dık­la­rı bi­li­ni­yor. Bor­do-Ma­vi­li­ler’in ise 5 mil­yon eu­ro ga­ran­ti pa­ra­ya trans­fere onay ver­me­si bek­le­ni­yor.

Yö­ne­tim net ta­vır koy­du
Oyun­cu­nun me­na­je­ri Fa­zıl Öz­de­mir yap­tı­ğı açık­la­ma­da, “Ol­can, se­ne­ye Trab­zon’da ol­ma­ya­cak” der­ken, Trab­zons­por  Ge­nel Sek­re­te­ri Kök­sal Gü­ney ise, “Bu fut­bol­cu­nun 1 yıl da­ha söz­leş­me­si var. Se­zon so­nun­da otu­rup söz­leş­me­si­nin uza­tıl­ma­sı ko­nu­sun­da gö­rü­şe­ce­ğiz. Biz is­te­me­den hiç­bir ku­lü­be gi­de­mez” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­mış­tı. Oyun­cuy­la il­gi­li be­lir­siz­lik sü­rer­ken me­na­jer Öz­de­mir, BU­GÜN’e yap­tı­ğı açık­la­ma­lar­da çar­pı­cı ifa­de­ler kul­lan­dı.

“15 gü­ne net­lik ka­za­nır”
Öz­de­mir, Ol­can’ın şu an­da mil­li ta­kım­da bu­lun­du­ğu­nu be­lir­te­rek, “Ol­can’ın kamp­tan dön­me­si­ni bek­li­yo­ruz. Ben, Ol­can’ın se­ne­ye Trab­zon’da ol­ma­ya­ca­ğı­nı söy­le­dim. Yi­ne söy­lü­yo­rum. Ol­can’ın se­ne­ye Trab­zon’da ol­ma­ya­ca­ğı ke­sindir” de­di. De­ne­yim­li oyun­cu­nun ku­lü­büy­le 1 yıl da­ha söz­leş­me­si ol­du­ğu­nu ha­tır­lat­ma­mız üze­ri­ne ise, “De­mek ki Trab­zons­por Ol­can’ı sa­ta­cak” di­ye­rek ke­sin bir ifa­de kul­lan­dı. Trab­zons­por yö­ne­ti­min­den ge­len “Ke­sin­lik­le sat­ma­ya­ca­ğız” yö­nün­de­ki açık­la­ma­lar için­se, “Ben de siz­le­re so­ra­yım o za­man… Baş­kan İb­ra­him Ha­cı­os­ma­noğ­lu’nun ‘Sat­ma­ya­ca­ğız’ şek­lin­de bir açık­la­ma­sı ol­du mu ki? Trab­zon’da ka­rar­la­rı yö­ne­tim ku­ru­lu mu alı­yor, yok­sa ka­rar­la­rı tek ba­şı­na baş­kan mı alı­yor? Fut­bol­dan bah­se­di- ­yo­ruz. Ya­rı­nın ne ola­ca­ğı bel­li ol­maz. Ha­yır­lı­sı ba­ka­lım. Önü­müz­de­ki 15 gün­de net­lik ka­za­nır ba­zı şey­ler” di­ye ko­nuş­tu.
Editör: TE Bilişim