Bordo-Mavililer’in yeni sezonda kadrosuna dahil etmek istediği yetenekli futbolcu eski takım arkadaşı Olcay Şahan’ın davetlisi olarak perşembe Trabzon’a geliyor Bordo-Mavililer’in yeni sezonda kadrosuna dahil etmek istediği yetenekli futbolcu eski takım arkadaşı Olcay Şahan’ın davetlisi olarak perşembe Trabzon’a geliyor.

GÖRÜŞME OLACAK

Gökhan Töre’de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Trabzonspor’un yeni sezonda kadrosunda görmek istediği Beşiktaş’ın yetenekli futbolcusunun yolunun Trabzon’a düşeceği öğrenildi. Sezon sonuna kadar West Ham United’da kiralık forma giyecek olan ve Beşiktaş ile 2019’a kadar sözleşmesi bulunan Gökhan Töre’nin perşembe günü Trabzon’da olacağı bildirildi. Eski takım arkadaşı Olcay şahan’ın davetlisi olarak Trabzon’a geleceği öğrenilen yetenekli futbolcuyla Trabzonspor yönetiminin de bir görüşme gerçekleştireceği belirtildi.

BURAK İKNA OLUYOR

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın kadrosunda görmeyi çok istediği Gökhan Töre’nin de gelecek sezon Bordo-Mavili formayı giymeyi arzu ettiği ifade edildi. Beşiktaş yönetiminin yüksek bonservis bedeli belirlediği Gökhan Töre için Karadeniz kulübü kurmaylarının kiralık formülünü de devreye sokabilecekleri seslendirildi. Bu arada yönetimin Burak Yılmaz ile görüşmelerini sürdürdüğü, deneyimli golcüyü büyük ölçüde ikna ettiği de gelen haberler arasında yer alıyor.