Ahmet Şan, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a çok önemli açıklamalarda bulunurken, Trabzonspor’un talip olduğu Ömer Ali Şahiner’i bırakmayacaklarını ifade etti

Gündemde yer alan, "Ömer Ali Şahiner Trabzonspor ile anlaştı" iddialarını yanıtlayan Ahmet Şan, "Ömer Ali Şahiner bizim evladımız hiçbir takıma göndermiyoruz. Teklifler oldu fakat Ömer Ali sezonu Konyaspor'da tamamlayacak. 2-3 milyon Euro gibi rakamlara onu satmayı düşünmüyoruz. 5-6 Euro gibi rakamlar konuşuluyor. Ancak bu fiyat aralığında bir teklif gelirse hem kulüp hem de Ömer Ali'nin geleceği için değerlendiririz.

Vukovic, Skubic, Bajic, Ömer Ali Şahiner'e menajerler aracılığıyla talepler geliyor. İspanyol ekibi Valencia Skubic'e menajerler aracılığıyla talip oldu. Henüz masada resmi bir teklif bulunulmadı. Genç oyuncumuz Ali Dere'yi Anadolu Selçukspor'a kiralık olarak göndereceğiz. Savunma oyuncumuz Abdülkerim Bardakçı'yı da kiralık listemizde yer alıyor. Abdülkerim içinde temasta olduğumuz birkaç TFF 1. Lig ekibi var. Vedat Bora'nın durumu ise bu hafta netlik kazanacak" ifadesini kullandı.

- 42 milyon TL borcu temizledik

Kulübün mali planlamasından bahseden Başkan Şan, "2011 yılında göreve geldiğimizde takımımız TFF 1. Lig'de mücadele ediyordu ve 42 milyon TL borcu vardı. Takımımız bu sezon sonuna kadar ligi istediğimiz yerde yani ilk 5 içerisinde tamamlarsa Konyaspor'un yeni sezonda borcu olmayacak" dedi. Anadolu Selçukspor ile ilişkilerinden bahseden Şan, "Anadolu Selçukspor ile ilişkilerimiz devam ediyor. Altyapısından birçok oyuncu takımımıza geliyor. Selçukspor'dan Süleyman Türkeş ve Özkan Taştemur'u sezon sonunda takımımıza dahil edeceğiz" dedi.