Trabzonspor sezon sonunda kadrosunu güçlendirme adına yaptığı hamlelerde önemli mesafe katetti. Devre arasında Beşiktaş'tan uygun bir bonservis bedeli ile Olcay'ı kadrosuna katan bordo- mavililer, aynı kulüpten iki oyuncuya daha göz koydu. Siyah- beyazlıların sezon başında West Ham United'a kiraladığı 25 yaşındaki sağ kanat Gökhan Töre ile fazla forma şansı bulamayan 32 yaşındaki orta saha Gökhan İnler'e talip olan Karadeniz ekibi, son kararı Ersun Yanal'a bırakacak. Orta saha Tolgay için de görüşmeleri sürdüren Trabzonspor yönetimi, tecrübeli teknik adamdan iki Gökhan'dan birini tercih etmesini isteyecek.

OLCAY DA DEVREDE
Yanal'ın vereceği kararın ardından ise Beşiktaş'ın kapısı çalınacak ve 'Olur' alınması halinde Trabzonsporlu yöneticiler bu futbolcular ile temasa geçecek. Kadroda birçok alternatif oluşturmak isteyen ancak ekonomik olarak kısıtlı bütçesi bulunan bordo-mavililerin, iki oyuncu için siyah-beyazlı kulübe kiralama teklifi yapması bekleniyor. Devre arasında geldiği Trabzonspor'a müthiş bir enerji katan Olcay Şahan'ın da geçen sezon Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşadığı Gökhan'ı arayarak, "Trabzon'a gel kardeşim. Birlikte Trabzonspor'u şampiyon yapalım" dediği belirtiliyor.

SOLDADO'YU YAZDILAR

Bordo-mavililerin Villarreal'in forveti Soldado'nun peşinde olduğunu İspanyol basını da doğruladı. İspanyol gazeteleri, Villarreal'de mutsuz olan 31 yaşındaki yıldız için Trabzonspor'un 2 milyon 500 bin euro'luk bir teklif hazırladığı, 2018'de sözleşmesi bitecek oyuncuya da yıllık 1 milyon 600 bin euro önerileceği belirtildi. Fırtına'nın forvet mevkii için ayrıca Konyaspor'dan Bajic ile Danimarka'nın Bröndby takımında forma giyen Teemu Puki'yle de dirsek temasında olduğu biliniyor.

Editör: TE Bilişim