Trabzonspor’da bütün gözler kaleci Onur’a çevrilmiş durumda. Sözleşmesinde ‘7 ,5 milyon Euro’ya istediği takıma gidebilir’ maddesi bulunan  milli file bekcisinin kongreden önce  Galatasaray ile gizlice anlaşma yaptığı fakat Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın bu kez Trabzonspor ile ilişkileri düzeltmek için böyle bir yönteme gitmeden  Trabzonspor ile anlaşarak Onur’u transfer etmeyi düşündüğü iddia ediliyor.

  BAŞKANLAR  NE DEMİŞLERDİ

Özellikle Burak Yılmaz transferi ile  Trabzonspor camiasından tepki alan G.Saray Başkanı Ünal Aysal  geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada ‘Trabzonspor Başkanı ile konuşmadan artık Trabzonspor’dan oyuncu transfer etmem’ demişti. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da önceki günkü açıklamasında  Tolga’yı isteyen Beşiktaş için, ‘Trabzonspor kaptanını satmaz’ şeklinde açıklama yaparak Tolga için kapıları kapatmıştı.

MASAYA OTURACAKLAR

Aysal’ın Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Onur için önümüzdeki günlerde bir araya geleceği  öğrenilirken Onur için dev bir teklif paketi hazırladığı  Sarı-Kırmızılı camiada dile getiriliyor. Aysal Bordo-Mavili kulübe 7,5 milyon Euro ile birlikte  iki futbolcu  önereceği söyleniyor. Bu futbolcuların Elmander, Emre Çolak, ve Aydın  olacağı, kararın da Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay’a bırakacaklarını iddia ediliyor.
 

SALİH TEZCAN / SONNOKTA
Editör: TE Bilişim