Trabzonspor’un başarılı kalecisi Onur Kıvrak ve Brezilyalı golcü Paulo Henrique’ye, ‘dev’ bir talip geldiği ortaya çıktı. İngiliz futbolunun güçlü ekibi Manchester United’in, iki oyuncuyu da sakatlıklarını atlatmalarının ardından takibe aldığı öğrenildi.
United, kaleci Onur’u sakatlanmadan önce listesine dahil etmiş ancak uzun süreli sakatlık sonrası bu takibi dondurmuştu. Başarılı kalecinin sakatlıktan kurtulmasının ardından yeniden harekete geçtiği Sekabet kaydedilen İngiliz ekibinin, Onur’un menajeri aracılığıyla genç oyuncunun son durumu ve idman performansı hakkında bilgi istediği ifade edildi.
ONUR BİR ADIM ÖNDE
Manchester United’in ayrıca sezon başında yakaladığı çıkışla radarına takılan ancak yaşadığı sakatlık sonrası gözden düşen Paulo Henrique’yi de yeniden takibe aldığı kaydedildi. ‘Kırmızı Şeytanlar’ın, teknik direktör Sir Alex Ferguson’un raporuna ve oyuncuların performansına göre Trabzon’un kapısını çalabileceği öğrenilirken, mevcut kaleci De Gea’nın kötü performansı üzerine özellikle Onur’un transferine sıcak baktığı belirtildi.
HTSPOR

 

Editör: TE Bilişim