Trabzonspor'da Sadri Şener ile İbrahim Hacıosmanoğlu arasındaki savaş devam ederken, bordo-mavili ekibin eski başkanı Şener'in geçen yıl Nisan ayında istifa etmeden önce G.Saray Başkanı Ünal Aysal ile Onur Kıvrak'ın satışı konusunda anlaştığı iddia edildi.

G.Saray'ın o dönemdeki teknik direktörü Roberto Mancini'nin raporuyla G.Saray'ın "kaleyi yerli kaleciye teslim edelim" fikrinin ortaya çıktığı, sarı-kırmızılıların daha o dönemde Sinan Bolat ve Onur Kıvrak için görüşmelere başladığı bildirildi.

Muslera için Premier Lig'den bir takımla 12 milyon sterlin'lik satış anlaşması için görüşmeler yapılırken, Aysal'ın da bizzat Şener'i arayarak, "Onur'un sözleşmesinde yazan 7.5 milyon euro'ya serbest kalır maddesini" hayata geçireceklerini söylediği, Şener'in de bu talebe "o parayı yatırmanız durumunda bizim de elimizden birşey gelmez" dediği bildirildi.

G.Saray'ın o dönemde Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in de izniyle Onur Kıvrak'ın menajeriyle bir dizi görüşmeler gerçekleştirdiği, Onur'un ise Şener'e, "Trabzonspor'da kalmak istediğini" söyleyerek bu görüşmelerde G.Saray'a hiç bir zaman olumlu cevap vermediği gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Fotospor