Burak Yılmaz takımdan ayrıldıktan sonra hücum bölgesine dünyaca ünlü bir forvet almak için kolları sıvayan bordo-mavili yönetimin Manchester United ile sözleşmesi biten Owen transferi için seferber olduğu öğrenildi.

Takımın Almanya kampını ziyaret ettikten sonra Londra'ya giden başkan Sadri Şener'in burada Owen transferiyle ilgili bir takım temaslarda bulunduğu kaydedildi. Şener, sakatlığı nedeniyle geçen yıl Manchester United'da fazla şans bulamayan ve sezon sonunda mukavelesi bittiği için serbest kalan Owen'ın menajeriyle görüştü. Daha önce ismi Kasımpaşa ve Sivasspor'la da anılan dünyaca ünlü golcünün menajerinin, Owen'ın gelmesi için masaya hayli ağır şartlar koyduğu bildirildi.

Bir dönem dünyanın en çok kazanan futbolcuları sırasında ilk sıralarda yer alan Owen'ın bordo-mavili kulüpten senelik 3 milyon euro garanti ücret istediği kaydedildi. Bu rakamı çok yüksek bulan başkan Sadri Şener'in futbolcunun menajeriyle pazarlıkları sürdürdüğü ve rakamı 2-2.5 milyon seviyesine çekmeye çalıştığı vurgulandı.
Editör: TE Bilişim