Ara transferde kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor, Werder Bremen'li Mehmet Ekici'ye resmen talip oldu. Almanya'nın ünlü gazetesi Bild, bordo-mavili takımın Fenerbahçe'nin de radarında olan gurbetçi oyuncu için Bremen'e 3 milyon euro teklif ettiğini yazdı. Orta sahada oynayan ve Bundesliga'da bu sezon 11 maçta 1 gol atan 23 yaşındaki Ekici'nin, 2015'e kadar sözleşmesi var. 

TEKLiF GELiRSE BAKARIZ 
MEHMET için beklemeye geçen yönetim, menajerlerin önerdiği Paraguaylı Oscar Cardozo için de çalışmalara başladı. Portekiz'in Abola ve Record gazeteleri, "Trabzon, Cardozo'nun üzerinde duruyor" derken, Benfica Sportif Direktörü Rui Costa'nın yardımcısı, "Bize teklif gelmedi, gelirse bakarız" dedi. 

BERBATOV'A TEKZiP! 
İtalyan La Gazzetta dello Sport gazetesi de Trabzonspor'un asıl hedefinin Maxi Lopez değil Oscar Cardozo olduğunu yazdı. Benfica'nın Cardozo'yu sezon başında F.Bahçe'ye satmadığı için pişman olduğu ve daha uygun bir bedelle Trabzonspor'a verebileceği ifade ediliyor. Bulgar televizyonlarının ortaya attığı, "Trabzonspor, Berbatov ile anlaştı" iddiası ise Bulgar yıldızın menajeri Emil Dantchev tarafından yalanlandı.