Brezilyalı futbolcu hakkında Trabzonspor'la anlaştığı iddialarını duyduklarını söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Hikmet Olgun, şöyle dedi: 

"Leandrinho etik davranmadı. Bizden ayrılmak için sürekli bahane üretip kaçmak istedi. Bunu başaramayınca da 250 bin euro karşılığı bonservisini talep etti. Hangi kulüple anlaştığını tam olarak bilmiyoruz. Bizim sözleşmeli futbolcumuzdur. Şimdiye kadar hiçbir kulüp bizi bu futbolcu konusunda aramadı. Zaten yönetimimiz oyuncunun bonservisini henüz belirlemedi. Ciddi bir talip olursa oturup konuşuruz. Bize belirlediğimiz bonservis parasını verdikten sonra satılmayacak futbolcu yok." 

BONSERVİSİNİ İSTEDİ 

Denizlispor'da geçen sezon attığı 17 golle takımın kümede kalmasına büyük katkı yapan Leandrinho'nun sözleşmesinde, "3 aylık alacağını tahsil edemezse serbest kalır" maddesi bulunuyordu. Brezilyalı futbolcunun ligdeki 1461 Trabzon maçı sonrası yönetime, "3 aylık alacağım olan 36 bin doları tahsil etmeyeyim, beni bırakın" dediği ifade edildi. Yönetim, 3 aylık sürenin dolmasına 3 gün kala Leandrinho'nun alacağını öderken futbolcunun kulüpte kalması üzerine menajeri yönetimi arayıp 250 bin euro karşılığında bonservisini istedi.